Despre noi

Povestea noastra

ACCORD ELECTRONICS a fost înființată in 1998.

Societatea are ca obiectiv principal de activitate fabricarea și distribuirea de echipamente fiscale si IT.

ACCORD ELECTRONICS face parte dintr-un grup de companii cu o experiența de peste 25 ani in domeniu, care activează atât in țări membre ale Comunității Europene cât și din afara ei.

Vasta sa experiența in domeniul IT, îi permite implicarea in activități de proiectare, fabricare si dezvoltare a acestui tip de sisteme, începând cu proiectarea lor pana la configurarea si implementarea aplicațiilor software.

Astăzi, în concordanță cu cea mai recentă legislație românească, societatea ACCORD ELECTRONICS deține Avizele de Distribuție pentru mai multe tipuri de case de marcat electronice fiscale si imprimante fiscale si este înregistrata la O.R.D.A., in Registrul National al Programelor de Calculator, cu aplicații software ce vizează domeniile de gestiune, distribuție, administrare cu aplicabilitate in zona fast-food, restaurante, supermarket, etc.

În momentul de față ACCORD ELECTRONICS are în derulare peste 200 de contracte privitoare la rețelele complexe, cu parteneri importanți de pe piața românească si beneficiază de sprijinul unei rețele naționale de dealer-i si societăți de service.
Echipamentele noastre pot fi conectate in rețea ON LINE / OFF LINE, sau ca imprimantă fiscală, folosind aplicațiile noastre software de contabilitate si gestiune, sau aplicațiile partenerilor noștri.

Service in garantie si post garantie pentru echipamentele noastre

Toate echipamentele noastre beneficiaza de garantie conform legii. In baza unui contract aceste echipamente pot beneficia in continuare si dupa terminarea garantiei de intretinere si revizie periodica in functie de necesitati

Consiliere si instalare echipamente IT si fiscale

Te vom consilia pe tot parcursul achizitionarii echipamentelor, in vederea alegerii  solutiei optime pentru afacerea ta. Bineinteles, dupa ce ai facut alegerea echipamentelor, tot noi ne vom ocupa de instalarea lor daca se doreste

Instruire si service desk

Vom instrui echipa ce va deservi echipamentele de cate ori este necesar. Ramanem in contact 24/24 prin serviciul nostru de help desk la adresa hd@accordgroup.ro

contact

Copyright Accord Electronics SRL 2018© Designed by Vlamir IT Service